УВІЙТИ

Як комфортно користуватись кредитом Pango

Мета Pango - забезпечити зручну фінансову підтримку, яка буде доступною та зручною у використанні для кожного клієнта.

При оформленні кредиту від Панго, ти можеш обрати на калькуляторі бажаний термін сплати першого платежу (від 3 до 30 днів), однак, для твоєї зручності, договір укладається на термін до 360 днів. Обирай як тобі зручніше сплатити: одразу або сплачувати частинами за графіком платежів.

Що таке оплата частинами за графіком платежів?

Не встигаєш сплатити кредит повністю у заплановану дату? Тоді можна погашати частинами відповідно до свого графіка платежів. Це дозволить тобі користуватись кредитом до 360 днів, розбивши оплату на 23 платежі!

У будь-який день ти зможеш погасити заборгованість повністю, при цьому сплативши відсотки тільки за термін користування кредитом.

Як зрозуміти, що потрібно вносити платіж?

Переглядати дату платежу можна зручно в особистому кабінеті.

Все добре! Можеш додати собі нагадування про внесення оплати.

Сьогодні час сплачувати платіж за кредит. В кабінеті виводиться сума платежу за розрахунковий період згідно з графіком платежів.

Так виглядає кабінет, коли пропущено один або декілька платежів хоча б на 1 день. Рекомендуємо якнайшвидше внести суму, вказану в особистому кабінеті.

Я не встигаю погасити кредит, що робити?

Якщо ти не встигаєш сплатити кредит повністю в перший період, необхідно дотримуватись графіка платежів. Порушення графіка платежів може негативно вплинути на твою кредитну історію, ускладнити отримання кредиту надалі, а також ТОВ "ФК "НЕЗАЛЕЖНІ ФІНАНСИ" дозволяє застосовувати заходи, передбачені договором та законодавством за прострочення виконання грошового зобов’язання. Наші менеджери з урегулювання заборгованості зможуть допомогти уникнути ускладнень та зайвих витрат.

Взяти кредит